Ga naar de inhoud

Bruin café voor feestverhuur in Ede

Multifunctionele locatie

Op het platteland

Voor borrels en events

Home » Zaalverhuur

Partcentrum en Café de Kade is een typisch bruin café en de ideale plek voor feestverhuur. Op onze unieke locatie, tussen de weilanden die Ede en Veenendaal met elkaar verbinden, hebben wij voldoende ruimte om kleine én grote feesten te organiseren. Organiseer een ouderwets gezellige avond door ons bruin café af te huren voor een feest.

Geïnteresseerd in ons feestverhuur?

Een bruin café met een unieke locatie voor feestverhuur

Wij stellen ons unieke bruin café graag ter beschikking voor feestverhuur. Iedereen is welkom om zijn of haar feest bij ons te houden. Het maakt niet uit of dit voor een verjaardag, jubileum, huwelijk of bedrijfsfeest is: wij maken het graag voor je mogelijk. Samen zorgen wij voor een feestje waar iedereen van geniet. Naast een bruin café hebben wij ook een zaal te huur voor feesten. Wij beschikken namelijk over twee andere zalen die volledig naar wens kunnen worden ingericht.

Wat kun je van ons verwachten?

In een bruin café is feestverhuur in verschillende groottes mogelijk. Wij werken met verschillende arrangementen die op voorhand worden besproken. Zo voorzien wij jou en jouw gezelschap van drankjes en hapjes, maar kunnen wij ook gehele diners regelen tot 150 personen. Hoe jij jouw feest wilt organiseren, is volledig aan jou. Indien gewenst kunnen wij jou volledig ontzien. Denk hierbij aan het regelen van voldoende eten, live muziek en een geluidsinstallatie. Natuurlijk kun je ons ook alleen inschakelen voor de zaalverhuur.

buffet-de-kade

Geef het feest van jouw dromen

Heb je iets groots te vieren en wil je hiervoor graag een bruin café als feestverhuur inschakelen? Ons partycentrum en café opent graag zijn deuren voor jou. Wij realiseren al jaren de zaalverhuur voor diverse partijen. Ga met ons in gesprek om jouw wensen te bespreken. Wij zijn bereikbaar op 0318-571332. Lijkt het je leuk om te werken in een bruin café? Bekijk dan onze vacature voor barpersoneel.