Meteen naar de inhoud

Feesten

Een feest organiseren? Dat doe je natuurlijk bij Partycentrum en Café de Kade,  de gezelligste locatie voor het organiseren van je feest. Verjaardag, reünie, jubileum, bedrijfsfeest, het kan er allemaal. De Kade beschikt over een tweetal zalen. De zalen kunnen door het openen van de schuifwand gecombineerd worden tot één grote zaal. Dus of je nu een feestje wilt organiseren voor 20 of voor 250 personen, de Kade regelt het voor je.

Het team van de Kade neemt de hele organisatie voor je uit handen indien je dat wenst. We regelen een dj of live muziek. Heb je een podium nodig, geen enkel probleem. Maak je wensen kenbaar en samen met jullie maken we er een onvergetelijke avond van.

Als je een feest wilt organiseren wil je natuurlijk graag weten waar je aan toe bent qua kosten. Bij de Kade hebben we all-in prijzen. Voor een vast bedrag per persoon kun je onbeperkt genieten van bier, fris en wijn en serveren we lekkere hapjes. De all-in arrangementen zijn al beschikbaar vanaf 24,50 p.p. bel ons op 0318-571332 en vraag naar de voorwaarden. Of vul het aanvraagformulier online in.