Ga naar de inhoud

Zaalverhuur voor feesten in regio Veenendaal

Partycentrum en Café de Kade voorziet je graag van zaalverhuur voor feesten in de omgeving van Veenendaal. Wil jij een feestje organiseren? Dit doe je bij ons! Wij hebben de gezelligste locatie in de wijde omgeving. Een verjaardag, reünie, jubileum of bedrijfsfeest: het kan allemaal bij ons. Door met ons in gesprek te gaan, kunnen we direct kijken wat er mogelijk is.

Zaalverhuur voor kleine en grote feesten

Wij beschikken over twee zalen die geschikt zijn als vergaderruimte, voor feesten en andere speciale gebeurtenissen. De zalen kunnen samengevoegd worden door de schuifwand te openen. Hierdoor is het mogelijk om zowel kleine als grote feesten bij ons te organiseren. Het team van ons partycentrum en café neemt de hele organisatie voor je uit handen indien je dat wenst. We regelen naast de huur van het zaaltje ook een dj of live muziek. Heb je een podium nodig? Dit is geen enkel probleem. Met onze zaalverhuur voor feesten zorgen wij ervoor dat je een onvergetelijke avond hebt met jouw vrienden, familie of collega’s.

Diverse arrangementen

Als je een feest wilt organiseren, wil je natuurlijk graag weten waar je aan toe bent qua kosten. Bij ons hebben we all-in prijzen. Voor een vast bedrag per persoon kun je onbeperkt genieten van bier, fris en wijn én serveren we lekkere hapjes. De all-in arrangementen zijn al beschikbaar vanaf € 24,50 per persoon. De medewerkers van ons bruin café voor feestverhuur gaan graag met je in gesprek, zodat we op de hoogte zijn van jouw wensen en hier rekening mee kunnen houden.

Neem contact met ons op voor een feest

Tijdens een gesprek met onze medewerkers bespreek jij al je wensen voor de zaalverhuur van jouw feesten. Wij gaan graag de uitdaging aan om je te voorzien van alle middelen, zodat jij een geslaagde dag hebt. Bel ons op 0318-571332 en vraag naar de voorwaarden voor de zaalverhuur bij feesten. Tevens kun je onze kalender bekijken of de gewenste dag nog beschikbaar is.

Geïnteresseerd in ons feestverhuur?