Ga naar de inhoud

Vergaderruimte nabij Veenendaal

Ben je op zoek naar een gezellige vergaderruimte nabij Veenendaal? Bij Partycentrum en Café de Kade, wat tussen de weilanden van Veenendaal en Ede in ligt, hebben wij de ideale vergaderruimte te huur. De ligging van ons partycentrum en bruin café is ideaal. Wij zijn gelokaliseerd in midden Nederland en dicht bij de uitvalswegen A30 en A12. Er is uiteraard volop parkeergelegenheid aanwezig, waardoor parkeren geen probleem is als je met een grotere groep komt. Bij de verhuur van onze vergaderruimte zijn er ontelbare opties mogelijk.

Wat mag je verwachten van onze vergaderruimte?

Wij beschikken over een tweetal zalen, die door het openen van de scheidingswand samengevoegd kunnen worden tot één grote zaal. Het maakt hierdoor voor ons niet uit of je met 20 of 120 personen wilt komen vergaderen: het is allemaal mogelijk. Bij de verhuur van onze vergaderruimte vanaf 20 personen rekenen wij geen zaalhuur. De vergaderruimte die wij te huur aanbieden, is voorzien van een geluidsinstallatie en beamer, die je kosteloos kunt gebruiken tijdens de vergadering. Dit is ideaal als je nieuwe plannen wilt presenteren.

Aanvullende service bij de verhuur van een vergaderruimte

De vergaderruimte die wij te huur aanbieden, kan uitgebreid worden met een all-in-vergaderarrangement. Deze arrangementen zijn beschikbaar vanaf € 7,50 per persoon en zijn uit te breiden naar wens met bijvoorbeeld een lunch, borrel en/of diner. Op het moment dat je contact met ons opneemt voor de verhuur van een vergaderruimte, kun je direct jouw wensen voor een arrangement doorgeven. Wij zorgen er vervolgens voor dat jij en jouw gezelschap tot in de puntjes verzorgd worden. Ditzelfde doen we op het moment dat je voor een privégelegenheid een zaaltje wilt huren in Ede.

Geef jouw wensen aan ons door

Wij hebben de ideale vergaderruimte te huur voor jouw bijeenkomst. Door het aantal personen en je wensen aan ons door te geven, zorgen wij ervoor dat het een geslaagde dag wordt. Naast de verhuur van een vergaderruimte kun je bij ons ook terecht voor de zaalverhuur voor feesten. Denk hierbij aan een bruin café voor feestverhuur. Bel ons op 0318-571332 en vraag naar de mogelijkheden. Bekijk op voorhand onze kalender om te zien of er al andere activiteiten zijn in ons partycentrum of café.

Geïnteresseerd in ons feestverhuur?