Meteen naar de inhoud

Vacature voor barpersoneel in Ede

Multifunctionele locatie

Op het platteland

Voor borrels en events

Home » Vacature barpersoneel Ede

Partycentrum en Café de Kade heeft een vacature voor barpersoneel in Ede. Wil jij graag ons team versterken door aan de slag te gaan in de gezelligste bar in de omgeving? Dan maken wij graag kennis met jou. Wij organiseren vergaderingen, feesten en partijen voor eenieder die een leuke locatie nodig heeft. Hierbij verzorgen wij naast de zaal ook drankjes en versnaperingen.

Geïnteresseerd in ons feestverhuur?

Wat houdt de vacature voor barpersoneel in?

Wij houden van een feestje en hiervoor hebben wij barpersoneel nodig om de nodige extra hand te bieden. Door te solliciteren op onze vacature voor barpersoneel kun jij een baan krijgen bij het leukste bruin café voor feestenverhuur. Wij vragen jou om drankjes te maken, eten rond te brengen en lege glazen op te halen om deze vervolgens af te wassen. Samen zorgen wij ervoor dat degene die een zaaltje heeft gehuurd voorzien is van alles wat hij of zij van ons verwacht. Door te reageren op de vacature voor barpersoneel zorg je er tevens voor dat jij bij de leukste feesten en partijen aanwezig bent en je niks mist.

Steek de handen uit de mouwen

Lijkt het jou leuk om bij ons partycentrum en café te werken? Schroom dan niet en solliciteer naar onze vacature voor barpersoneel. Wij nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen we alle werkzaamheden met je bespreken en vertellen we direct wat je van ons mag verwachten. Wil je meer informatie over de werkzaamheden die komen kijken bij de verhuur van een vergaderruimte of feest? Bel ons dan op 0318-571332.

buffet-de-kade